Є дуже гарна Біблійна рекомендація: Лук.6:31 Як хочете, щоб робили вам люди, - робіть [і ви] їм так само.
+2
Серега
dr.husaim
6 користувачів
Верите ли вы в Бога?
Голосування
dr.husaim- Генерал-Лейтенант
Очки : 162
Дата регистрации : 10.02.2011
- Повідомлення n°26
Re: Верите ли вы в Бога?
FANTOM- Генерал-Полковник
Очки : 205
Дата регистрации : 01.03.2011
- Повідомлення n°27
Особисто я, хоч і віруюча людина, але це в мене на рівні дуже особистого. Я не рілігійний фанат і скоріше нехай мене відлучають від церкви, чим я піду воювати проти іновірців...
Але нажаль, диявол ніколи не спить, і навіть серед віруючих поширює думку, що Біблія (текст) дає віру. Це не так, хоча Біблія необхідна. Віру поселяє в серцях харизма вчителя, пророка або апостола, або безпосередньо Бог через чудо, як у випадку зі св. Павлом. Тому ортодокси раніше не вітали самостійного вивчення св. Письма і не квапилися перекладати його з грецької, або латини. Втім, і в Біблії найголовніше – описання особистості Христа, а не моралізаторство.
Але нажаль, диявол ніколи не спить, і навіть серед віруючих поширює думку, що Біблія (текст) дає віру. Це не так, хоча Біблія необхідна. Віру поселяє в серцях харизма вчителя, пророка або апостола, або безпосередньо Бог через чудо, як у випадку зі св. Павлом. Тому ортодокси раніше не вітали самостійного вивчення св. Письма і не квапилися перекладати його з грецької, або латини. Втім, і в Біблії найголовніше – описання особистості Христа, а не моралізаторство.
- Повідомлення n°28
в Біблії найголовніше – описання особистості Христа, а не моралізаторство.
Саме так, а от у вашому посиланні Христа названно посланцем демона... Я к ви це прокоментуєте?
- Повідомлення n°29
Коментую:
Посилання я дав тільки в сенсі, що: Є така думка і не більше. Я сам досконально не вчитувався туди, не вистачає часу... Та і особливого бажання нема.
Посилання я дав тільки в сенсі, що: Є така думка і не більше. Я сам досконально не вчитувався туди, не вистачає часу... Та і особливого бажання нема.
- Повідомлення n°30
Краще всеж перевіряти, те на що даєте посилання... а то самі себе підставляєте, показуючи свою не компетентність та й інших в оману вводите.
- Повідомлення n°31
Краще, маючи свою, чітко сформульовану думку, знати ще і іншу, бо вдосконалення, - процес безкінечний.
- Повідомлення n°32
В том той фішка, що я добре знаю приведену вами позицію, друг у мене Саня Селіков неоязичник-рідновір. Я і літературу їх читав і спілкувався з ним...
Але ваше полилання написане найбільш яро-консервативно настроєними рідновірами... а всі представники будь-яких релігійних течій консервативного крила - це фанатики... а фанатизм сасі розумієте НЕ ДОБРЕ!
Але ваше полилання написане найбільш яро-консервативно настроєними рідновірами... а всі представники будь-яких релігійних течій консервативного крила - це фанатики... а фанатизм сасі розумієте НЕ ДОБРЕ!
- Повідомлення n°33
FANTOM пише:Краще, маючи свою, чітко сформульовану думку, знати ще і іншу, бо вдосконалення, - процес безкінечний.
Трошки протирічете собі... пишите, що потрібно навчатися, а посилання своє не потдрудилися вивчити...
- Повідомлення n°34
Кому не подобається, нехай не читає. Я прочитав бігцем, а вивчати не збираюсь, по крайній мірі поки, що... і тим більше перевіряти по ссиланнях. Тут ще з Кабаллою не розібрався. Такий я суперечливий.
А фанатизм, це не просто недобре, а жахлива, збочена, психічна хвороба, що тяжко лікується альтернативами. Хоча, якщо немає невиліковних хвороб, то невиліковні люди, - Є...
А фанатизм, це не просто недобре, а жахлива, збочена, психічна хвороба, що тяжко лікується альтернативами. Хоча, якщо немає невиліковних хвороб, то невиліковні люди, - Є...
- Повідомлення n°35
FANTOM пише:А фанатизм, це не просто недобре, а жахлива, збочена, психічна хвороба, що тяжко лікується альтернативами. Хоча, якщо немає невиліковних хвороб, то невиліковні люди, - Є...
О_так саме про це я і кажу
Сергей Зоря- Генерал-Полковник
Очки : 303
Дата регистрации : 26.02.2011
- Повідомлення n°36
[img][/img]
- Повідомлення n°37
да... православная система это сильная бизнес система... а в царские времена была еще сильнее...
робік- Младший Сержант
Очки : 17
Дата регистрации : 30.03.2011
- Повідомлення n°38
Бог один, шляхи до нього різні.Певно що кожна людина уявляе Бога по різному, тому й шляхи різні.СОЛНЦЕ пише:Почему люди, верящие в одного Бога (Христа), относят себя к разным церквям?(Православные, Протестанты и так далее) Если Бог один, то и церковь одлжна быть едина?
- Повідомлення n°39
Ось тут можна знайти відповіді на питання:
http://vedmedenko.org.ua/
http://vedmedenko.org.ua/